Tulin vain coniin hotelli aamiaisen takia -Tracon 2018


Heissan vaan kaikki! Siitä onkin jo muutama vuosi kun olen viimeksi kirjoitellut tänne blogin puolelle mitään,mutta ehkä siihen tulee nyt pieni muutos,tai sitten ei who knows. Mutta koska minulla ei ollut mitään muutakaan aihe ideaa mistä voisin kirjoittaa,kuin viime viikonloppuna olleesta traconista. 


Traconhan oli itselleni tämän vuoden viimeinen coni,kuten yleensä se on tupannut olemaan. Tällä kertaa en tehnytkään mitään uusia pukuja traconiin vaikka oli kyllä tarkoitus cossia code:realizesta kahta eri hahmoa,mutta koska uusi työni on syönyt voimiani niin en loppupelissä jaksanut alkaa tekemään mitään uusia pukuja. Päätin siis korjailla Cardia pukuani lauantaille ja sunnuntaina käytin lolita mekkoani minkä olin kesällä tilannut.

 Odotin kyseistä viikonloppua innoissani,koska pääsin taas ystäväni Ninan kanssa conittamaan. Tuttuun tapaan menin perjantaina Ninan luokse yöpymään ja lähdimme lauantai aamulla meidän autolla kohti tamperetta. En ollut laittanut cossia tai mitään meikkejä valmiiksi,kun ajattelin että saamme varmaan hotellin taas suhtkoht hyvään aikaan ja pystyisin laittamaan itseni sielä. Mutta näin ei kuitenkaan tänä vuonna käynnyt vaan saimme huoneemme vasta klo 15 aikoihin. Noh totesin,että pakkohan se on mennä laittaa cossi pukuhuoneille. 

se pakollinen päivän selfie : D

Saatuani sitten laitettua cossin päälle kaverini lähti viemään matkalaukkua takaisin autolle ja itse menin hoitamaan muutamia peruukki ja vaate kauppoja sillä välin. Samalla näin muutamia tuttuja ohi mennen kun hoidin kauppoja. Meillä ei ollut mitään pakollista ohjelmaa mihin olisimme haluneet mennä. Cossi kisojakaan emme menneet taaskaan katsomaan,koska paikkalippujen jonotukset alkoivat jo klo 9 aikaan ja totesimme että turha edes yrittää. Olisin halunut mennä kuuntelemaan yhtä lolita aiheista ohjelmaa,mutta omat aikataulut menivät niin päällekkäin että jäi kyseinen ohjelma välistä. Siinä sitten kaverin kanssa pyörimme ja katselimme coni paikkaa. Myös törmäsimme tuttuihin ja jäimme juttelemaan. 

Kello alkoi lähestyä 15 ja lähdimme lunastamaan hotelli huonettamme. Saimme huoneen loppupelissä vasta 16 jälkeen isojen jonojen takia. Olihan siinä mukava seisoskella melkein tunti ja odottaa. Saatuamme laukut huoneelle istuskelimme sielä hetken aikaa ja minä korjailin cossiani. Tajusimme ettemme olleet vielä syöneet mitään ja kellokin alkoi lähestyä puoli viittä. Päätimme käydä syömässä tampere talolla olevassa kahvilassa mistä sai traconin aikaa lämmintä ruokaa. Päädyimme molemmat hampurilaisiin,koska milloin sitä ei nyt conissa vähän läskeilisi? Törmäsimme myöhemmin Nnancy cosplay:hin ja hän halusi kuvailla cardia cossiani. En edes loppu pelissä ollut mitenkään varautunut siihen että shoottailisin cardia cossia traconisa,mutta oli oikein mukavaa kun hän halusi kuvailla cossiani! ;u;  Shoottailun jälkeen hengailimme vielä muutaman tunnin coni paikalla ja lähdimme sitten myöhemmin hotellille lepäilemään. 

eka päivä oli niin rankka,että lysähdin vain sängylle kun menimme takaisin hotellille :'D

Sunnuntai päivässä ei ollut mitään erikoisempaa lauantaihin verrattuna. Kävimme muutaman ystävämme kanssa syömässä kiinalaista ja myöhemmin menimme kahvittelemaan ja vaihdoimme kuulumisia ja juttelimme muutenkin. Yritimme lähteä suhtkoht aikasin kotia päin,mutta mutkia tuli matkaan ja pääsimme lähtemään vasta klo 16 jälkeen.

Sunnuntai aamuinen selfie hotellilla ennen coniin lähtöä ~
Sain tämän shiba pehmon aikaisena synttäri lahjana Ninalta,kiitos vielä! ;u;

Pakko myöntää,että tämän vuoden traconi oli aika meh. Ei juurikaan ollut ohjelmaa mikä olisi itseäni kiinnostanut,mutta kavereita oli kuitenkin mukava nähdä. Loppu pelissä conista ei nyt jäänyt paljoa mitään käteen,mutta tulipahan käytyä. Seuraava coni itselläni olisi Desucon frostbite 2019. Sinne olisin jo seuraavia pukuja suunnittelemassa. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma cosplay harrastus, missä sen näen nyt?

Nekocon 2023 ~ kesä reissu tyttöjen kanssa

Desucon Frostbite 2024 ~ Kun väsymys iskee