torstai 28. maaliskuuta 2019

Keväinen cossi huoneen siivous


Heissan! 

Kevät yrittää tavalla jos toisella tulla,vaikkakin näyttää siltä että menee vielä jonkin aikaa kunnes kaikki lumet sulaa pois. Tässä kun on vielä Desuconiin jonkin verran aikaa ja epäilen ettei tässä tule mitään suurempia cossi blogailuja tehtyä,niin nyt kerrankin tuli poikkeus tähänkin väliin. 
Viime viikonloppuna innostuin hieman "kevät siivoilemaan" ns. cossi huonetta missä ompelen cossejani ja säilytän niitä. En ole pitkiin aikoihin kunnolla edes käynyt vanhoja cossejani läpi saatika muuta ylimäärästä cossi tavaraa mitä on kertynyt vuosien varrella. 

Kuitenkin joitain hyvin vanhoja cosseja olen jo heitellyt pois tai semmoisia mitä en enään tullut käyttämään. Mutta nyt innostuin kunnolla räjäyttämään cossi huoneen ja kävin kaikki laatikot läpi. Heitin kaiken turhan pois mitä en enään tarvitse/tule käyttämään. 
Joukossa oli myös muutamia pukuja mitä olin vasta vähän aika sitten tehnyt. 


Elikkäs nämä kyseiset cossit pääsivät jo ns. eläkkeelle. Kuvasta puuttuu diabolik loversin Ruki Mukamin cossi,mutta kyseiseen cossiin olin vain tehnyt takin joten ei mikään suuri pois heittäminen ollut. Joistain cosseista heitin kaiken pois ja osasta jätin joitain osia vielä säästöön sillä ajatuksella että haluaisin kyseisen puvun tehdä ehkä uudestaan. 
Yksi tämmöinen puku on esim. Touken ranbun Kogarasumaru. En ollut kyseiseen pukuun 100% tyytyväinen ja halusin kuitenkin tehdä kyseisen puvun uudestaan. Jätin puvusta vielä säilöön peruukin ja ison hihan. Muuten minun olisi tarkoitus kyseinen cossi tehdä uudestaan,kun nyt omistan toisen touken ranbu art book:in missä kogarasumarun design näytetään vähän paremmin. 

Siivoilessa hieman harmittelin sitä,ettei kaikista pois heitetyistä puvuista edes ollut kunnon kuvia tai saatika mitään kuvia ollenkaan. Jos nyt jotain selfie kuvia ei lasketa. Loppu pelissä kuitenkin mietin,että mitä turhaan säästellä cosseja mitä ei kuitenkaan käyttäisi enään vaikkei niistä nyt kuvia olisikaan. Osa vanhoista puvuista oli muutenkin niin "juosten puuhun kustu" tehty,ettei edes shootin pitäminen käynyt mielessä. Joidenkin pukujen kohdalla (Unno Nanakuma ja Snow white) olin ajatellut että korjaisin cossia ja sitten laittaisin sen uudestaan johonkin coniin tai sitten vain shoottiin. Mutta kun katselin pukuja niin olo oli lähinnä semmoinen,ettei edes innostanut alkaa korjaamaan kyseisiä pukuja.  Jotkut varmaan ihmettelevät miksi heitin Snow whiten cossin pois vaikka vasta viimevuonna sen olin tehnyt. Noh tuo cossi oli aika kärsineen näköinen conin jäljiltä ja en vain ollut kyseiseen pukuun yhtään tyytyväinen. Niin päätökseni oli heittää se pois. Sitä en tiedä osaisinko kyseisen puvun nyt paremmin toteuttaa ja olenko oppinut virheistä mitä olin tehnyt? Maybe,maybe not.

Kun katselet vanhojen cossien työ/toteutus jälkeä fiiliksellä "oh no..." 
Sanoisinko,että cossi huoneen räjäytys oli kyllä hyvä juttu. Tuntui että sain samalla jonkinlaista uutta puhtia tuleviin cosseihin kun pääsi vanhoista räteistä eroon. Jos en valehtele,niin siivotessa hieman kävi mielessä,että voisin vain heittää kaiken pois ja aloittaa "puhtaalta pöydältä". Mutta en nyt kuitenkaan lähtenyt niin radikaalia toteutusta tekemään. Vaikkakin hieman olisi tehnyt mieli heh.

Tässä oli puolet tavaroista mitä heitin pois :'D 

Meidän kissa ainakin otti siivouksesta ilon irti... :'D 

Tällä blogi postauksella ei nyt ollut mitään suurta merkitystä,mutta halusin kuitenkin päästä kertomaan hieman ajatuksia kyseisestä kevät siivouksesta. Minulla on työn alla kaksi wip blogi postausta kahdesta eri cossista. Toivottavasti saisin nekin jossain vaiheessa kirjoitettua loppuun. Mutta seuraavan kerran varmaan sitten desucon blogi postausta,ellen nyt saa taas jotain muuta ideaa :'D Ei kommentteja:

Lähetä kommentti