Nii joo se Yukicon


Heissuli vei vaan, on pitänyt kirjoittaa jonkinlainen yukicon postaus, mutta jotenkin olen koennut sen aika turhaksi, koska itselle yukissa ei nyt tapahtunut mitään kummoista. Kuitenkin päätin jonkinlaisen pienen ajatus postauksen pistää. 

Eli yukicon oli viime viikonloppuna (27.-28.2.), aluksi en ollut saamassa lippua koko tapahtumaan, mutta sitten ystäväni oli myymässä omaa lippuaan pois, koska ei päässyt menemään sinne joten ostin lippusen pois. Coni matkani alkoi jo perjantaina, kun menin Tuttin ja Ritan luokse yöksi. Kävimme jo perjantaina vaihtamassa rannekkeet ja siinä sitten auttelin heitä cossien kanssa. 

Lauantaina pukuilin Mitsutadaa touken ranbusta. Olin jo käyttänyt pukua desucon frostbite:ssä perjantai päivänä. Tosin silloin minulla oli kyseinen cossi tosi lyhyen ajan päällä ja ajattelin että olisi kiva pitää kyseistä cossia edes yhden kunnon coni päivän. Tykkään todella paljon Mitsutadan puvusta vaikkakin itse cossin miekka ei ole mistään parhaimmasta päästä, mutta noh ensimmäinen kerta kun mitään miekkoja tehnyt. Lauantai päivä oli jotenkin hengailua ja coni paikassa kiertelyä muutenkin ja porukasta toiseen pomppimista. Tulihan sitä käytyä pelaamassa tanssipeliä ja laulamassa karaokea. Myös kerrankin oli ohjelmaa mikä kiinnosti, nimittäin yukissa oli Touken ranbu luento. Koska miekkapojat ovat hyvin lähellä sydäntä niin olihan sitä nyt mentävä kuuntelemaan sitä. Luennolta tuli hieman uutta tietoa, mutta oli sielä kuitenkin jotain entuudestaan tuttua, mutta kaiken kaikkiaan tykkäsin kovasti. Loppu päivä oli sitten aikalailla coni hengailua. 

kuvan ottanut Madunjau


Sunnuntaina minulla oli ensimmäinen idolityty cossini, eli Hanayo love live:stä. Kyseisen cossin takia tuli hieman draamalaamailtua ennen conia, mutta päätin kuitenkin ottaa sen mukaan ja oli kyllä ihanaa saada kehuja cossista vaikka itse olin ollut aluksi, että kyseinen asu on ihan hirveä ja kaikki on pielessä ja yhyy yhyy. Yukiconissa oli kyllä paljon love live cossaajia, tosin en kyllä laskenut niitä mutta monta kuitenkin oli 8D. Sunnuntaina kävimme porukalla meido kahvilassa mikä oli kyllä 5/5. Muut seurueessa olleet söivät makeaa mutta itse halusin kovasti maistaa omuraisua vaikka se oli hieman "suomalais versio" siitä mutta oli kuitenkin hyvää ~ 
Sunnuntaina tuli myös käytyä parissa ohjelmassa sekä cosplay kisat käytiin katsomassa. Oli hämmentävää kun NCC oli vain 2 osallistujaa. Olo oli vähän "....ai siinäkö ne oli?".
Kävin cossin vaihtamassa kisan jälkeen pois ja kuljeskelin lizlisan vaatteissa ja juttelin kavereiden kanssa. Juna matkalla kotiin tuli hieman juteltua kavereiden kanssa yukista ja aika paljon negatiivisiä asioita tapahtumasta tuli esiin. Itse en tiedä olenko ensivuonna menossa kyseiseen tapahtumaan, mutta sen näkee sitten.

Cafe Aisussa ihanien tytyjen kanssa ja ihanin meido ~ 

Tiivistettynä oloni yukista oli aika ihan jees coni, mutta ei nyt mitään ahaa elämystä tullut ja jotenkin uusi coni paikka oli hieman sokkeloisen/sekavan oloinen omasta mielestä. 
Seuraava coni tulee olemaan Cosvision ~ 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma cosplay harrastus, missä sen näen nyt?

Nekocon 2023 ~ kesä reissu tyttöjen kanssa

Desucon Frostbite 2024 ~ Kun väsymys iskee