Kettu prinssi ja shortsishota - Cosvision 2016


Kröhöm öhöm,tämä minun cosvision postaus nyt vähän venyi ja venyi... 8D
Cosvision oli pari viikkoa sitten Hämeenlinnan verkatehtaalla. Olin odottanut kyseistä tapahtumaa innolla,koska ensimmäisestä cosvisionista mikä oli järjestetty Turun logomolla oli jäänyt positiivinen mieli ja totta kai halusin kovasti päästä uudestaan. Cossasin lauantaina Yume 100 pelin kettu prinssiä Kougaa (joka on pelin mukaan 2000 vuotta vanha..niin mitä) ja sunnuntaina klo 1 aikaa yöllä keksitty ja n. viikossa tehty miekkapoikashortishota Shinano. 

conselfie pläjäys

Kun saavuimme lauantaina coni paikalle hämmästelimme/naureskelimme kun verkatehtaan piha ei edes näyttänyt siltä,että sielä olis edes mikään tapahtuma. Verkatehdas oli kyllä ihan jees tapahtuma paikaksi ja tilaa oli. Myös coni paikan alueella oli paljon paikkoja missä pystyi vähän shoottailemaan cosseja. Päästyämme sisään törmäsin heti tuttuihin ja jäin siihen sitten juttelemaan heidän kanssa, kunnes minua tultiin kysymään mukaan Hall cosplay kilpailuun. Oli kiva päästä mukaan kisaan ja oli kiva saada lisää kisa kokemusta ja olen huomannut että oma lava pelkoni on jopa alkanut häviämään siitä mitä se joskus oli. Tosin totta kai aina hieman jännittää. Lauantai päivä meni aikalailla hall cosplay kisojen parissa ja loppu päivästä näin vielä kavereita ja kävimme vähän kuvaamassa Kouga cossiani. (kuvia odotellessa ~ ). 
Päivä alkoi pikku hiljaa olemaan lopussa,hieman olisi tehnyt mieli mennä kuuntelemaan pukuvuotoa tuonne illemmalla järjestettyyn "Clubvision lounge:n", mutta se että siitä olisi pitänyt maksaa vähän lisää niin ei oikein innostanut. (vaikkei se nyt paljoa maksanut) Totesimme kavereiden kanssa että kyllä mekin varmasti keksitään illaksi jotain tekemistä. (elokuvia ja mario kart 8D )

Sunnuntaina keli oli paljon huonompi kun lauantaina. Milloin satoi räntää,tuuli liika tai oli jopa selkeää. Saavuimme kavereiden kanssa joskus 11 jälkeen coni paikalle ja ihmettelimme miksi oli niin tyhjää, mutta muistimme että cosplay esityskilpailu oli menossa. Siinä sitten istuskelin ja juttelin kavereiden kanssa ja odotin että ainoa sunnuntai päivän ohjelma mihin halusin mennä alkaisi (klo 15 aikaa).
Ehdin siinä välissä käydä shoottaamassa Shinanoa ja sekin alkoi hajoilla shootin loppu vaiheessa. Sunnuntai päivä oli aikalailla hengailu/koomailu/ kavereiden kanssa juttelemista.

Loppu ajatuksia: 
En tiedä olinko odottanut cosvisionilta paljon, koska loppujen lopuksi tapahtuma oli omalta osalta aika meh. Ihan kuin käteen ei olisi jäänyt mitään. Tapahtumassa ollut myyntipöytä sali oli vähän kehno ja olisi ollut kivaa että olisi ollut jotain tekemistä siinä välissä kun odotti esim. ohjelman alkua. (esim. rytmipelejä yms.) Pääni kyllä lyö tyhjää kun tätä olen kirjoittanut,koska yksinkertaisesti itselle ei oikein jäänyt mitään mieleen itse tapahtumasta. Oli aika hengailu meininki. 
Mutta seuraava coni olisi sitten Desucon,ehkä silloin mulla on parempi ja selkeämpi postaus xD 




Kommentit

  1. Joo Cosvision oli munki kohdalla aika meh ja luokkaa mitäänsanomaton. Ehkä odotukset oli vaan liian korkealla ku aikaisempi Cosvision oli onnistunut mutta jooh... aika kului hitaasti ku ei ollut mitään tekemistä. Ihmettelin kyllä ku ei ollut mitään ajanvietettä kuten pelihuonetta, animekaraokea, rytmipelejä, puuhapajoja jne. :/

    Mulla on muuten sun cosseista kuvia, jos haluat ne niin heitä mulle sun sähköposti niin pistän tulemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep,toivotaan että ensi kerralla olisi vähän parempi meininki.
      Oh,mie pistelen sulle facen puolella viestiä!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma cosplay harrastus, missä sen näen nyt?

Nekocon 2023 ~ kesä reissu tyttöjen kanssa

Desucon Frostbite 2024 ~ Kun väsymys iskee