Desucon 2022 ~ mitä coniinko?


Hei vaan pitkästä aikaa taas! 
Desucon blogi postaus nyt vähän venähti ja eletään jo heinäkuussa,hupsista. Mutta päätin nyt kirjoitella tämän tässä samalla kun sitten vielä erikseen kirjoittelen Nekocon 2022 reissusta. 

Desucon 2022 oli tosiaan kesäkuussa 17.-19.6. Lahdessa. Muutaman vuoden coni tauon jälkeen oli todella ihanaa päästä pitkästä aikaa conittamaan. Mutta samaan aikaan oli tietysti omanlainen pikku jännitys kun tosiaan noita coneja ei ole vähään aikaan ollut, koska noh korona. 

Tein coniin 3 uutta cossia. Meillä piti olla parin kaverin kanssa ryhmä mutta aikataulut cossien kanssa ei oikein mätsännyt ja päätimme siirtää kyseiset cossit Traconiin. 

Perjantaina olin ollut töissä,mutta pääsin kuitenkin aikasin joten kerkesin hyvin kotona käydä suihkussa ja valmistautua coniin lähtöön. Mutta itsellä meinasi aikataulut mennä vähän metsään kun olimme sopineet että hakisin Tuiskun & Ritan juna asemalta, mutta meinasi mennä viime tippaan et olin paikan päällä asdfg. Mutta tytöt haettua kyytiin lähdimme sitten ajelemaan sibeliustalolle. Rannekkeet vaihdettuamme menimme sitten jonottelemaan kirpputorille,kun minulla ja Ritalla oli tavaraa myyntiin. Kiitos ihanalle Tuiskulle kun auttoi kantamaan minun krääsöjä :'D 

Kun olimme saanneet tavarat kirpparille, menin sitten korjailemaan peruukkia pukkariin. Koska olin lähtiessä vaan nopeasti pistänyt sen päähän enkä pahemmin kerennyt stailata sitä. Kaguyan cossi oli hyvin nopea päähän pisto perjantai cossiksi ja tein sen varmaan muutamassa päivässä. Mutta todella mukava cossi päällä ja tunsin itseni söpöksi! 

Kaguya cossi perjantaina


Avajaisten alkua odottelemassa 

Avajaisten jälkeen perjantai meni aikalailla ystävien ja tuttujen näkemisessä + kuulumisten vaihtelussa. Ja tietysti sitä perus hengailua mitä conissa tulee tehtyä. 
Myöhemmin illasta kävimme myös Madun kanssa shoottailemassa Kaguyaa ja kuvista tuli taas todella nättejä! 

Muutama kuva shootista ~


Shoottailun jälkeen vietin vielä hetken aikaa coni paikalla kunnes lähdimme sitten ajelemaan majoitus porukan kanssa meille. Oli kyllä mukava majoittaa ystäviä conin aikana! 


Lauantai aamu alkoi jotenkin väsyneenä mutta samalla pienessä jännityksessa taas vaihteeksi. Aamupalan jälkeen aloimme meikkailemaan ja laittamaan cosseja päälle. Itse pistin cossin osittain päälle ja loput sitten coni paikalla. Lauantaina cossailin Sei Shonagonia Fate Go:sta. Tykkäsin todella paljon miten värikkään kaaottinen Sein puku oli. Cossi oli muuten todella mukava päällä, mutta kengillä kävely oli vähän omanlainen projekti, kun nilkoissa oli vielä erikseen isot korut jotka toivat vähän hankaluutta kävelyyn. Saatoin ehkä näyttää pingviiniltä kun kävelin conipaikalla :'DD

Venailua rappusilla

Omaksi harmiksemme emme kerenneet saada paikkalippuja cossikisoihin. Mitkä meni 2 minuutissa...
Lauantai päivä tuntui olevan aika samanlainen mitä perjantaikin. Pyörimme toki myyntipöydillä, taidekujalla ja muutenkin coni paikalla. Muutamia ohjelmia olisi ollut mihin olisin voinut mennä, mutta tunsin oloni jotenkin tosi väsyneeksi koko päivän eikä itsellä oikein tuntunut olevan energiaa lähteä kuuntelemaan ohjelmia. 

Yhdessä vaiheessa kyllä tuli semmoinen fiilis conissa et voisi vain lähteä kotiin. Mikä ehkä hieman harmitti, kun oli kuitenkin odottanut conia. 


5/5 filtteri selfie Yumin kanssa :'DDD

Ihanat tytöt 


Lähdimme conista melko aikaisin lauantaina ja koomailimme sitten meillä loppu illan. Ja loppupelissä menimmekin melko aikaisin nukkumaan. Tätäkö on vanhuus? 

Lauantainakin tuli kuitenkin Madun kanssa hieman kuvailtua Sei cossia joten tässä olisi muutama kuva!
Viimeinen coni päivä tulla tupsahti ja oli aika laittaa vielä viimeinen cossi. Sunnuntaina tuli cossailtua SpyxFamily sarjan Yor:ia. Odotin Yor:in cossaamista paljon, mutta aamulla meinasi iskeä pieni kriiseily siitä oliko cossi sittenkään hyvä. Mutta sitten kun olin saanut koko cossin päälle tuli itselle hyvä fiilis puvusta. Cossaajan aivot...miksi. 

Hieno peili selfie Tuiskun kanssa

Majoittujat halusivat hakea kaupasta pientä naposteltavaa ennen kun lähdimme ajelemaan Lahtea päin. Joten cossit päällä paikalliseen Smarkettiin siis. 
Kun lapset olivat iloisesti saaneet karkkinsa oli aika ajella kohti Lahtea. Sää oli ollut koko viikonlopun aika pilvinen/sateinen (desu sää). Ja sunnuntai oli yhtä harmaa. 

Mama Yor kuskina

Päästyämme conipaikalle suuntasin heti taidekujalle ja ostelin paljon eri artisteilta ihanaa arttia! Kävimme myös syömässä Lastussa lounasta ja ruoka oli kyllä 5/5. Syömisen ja kahvittelun jälkeen lähdimme tuttuun tapaan kiertelemään coni paikkaa. 


Myöhemmin piti käydä hakee kirpputori kamat pois ja voitot mitä sai! Kun olimme viemässä Tuiskun kanssa mun kamoja autoon itselle kävi pieni haaveri Yor cossin kanssa. Nimittäin kengän pohja lähti irti. Onneks pohja lähti irti tasasella maalla eikä Kirpputoriin menevillä portailla koska sitten olisi ehkä ollut vähän pahempi kohtalo. 

Hieman harmittelin kengän rikki menemistä, koska emme ollut vielä kerenneet shoottailla Yor cossia. Ajattelin ensin kuumaliimata pohjan takaisin pukkarilla, mutta päätin kuitenkin luovuttaa sen suhteen ja vaihdoin sitten cossin pois. Ehkä shoottailua sitten myöhemmin kunhan saan kengän joskus korjattua!


Rip kenkäIhana yumi ~

Coni alkoi lähestymään loppua ja menimme vielä käymään päättäjäisissä. Päättäjäisten jälkeen lähdin viemään Tuiskua ja Ritaa asemalle. Sanottuani moikat tytöille lähdin ajelemaan kotia kohti ja koomaamaan. 

Desucon oli oikein mukava coni vaikkakin tuntui, että itse oli todella väsynyt koko conin ajan. Mutta syynä voi tietysti olla rankka työviikko ja viikonloppuna ollut sateinen sää. Mutta kiitos vielä ihanille Mircolle,Tuiskulle ja Ritalle kun tulitte meille majoittumaan! 
 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma cosplay harrastus, missä sen näen nyt?

Desucon frostbite 2023 ~ Vuoden ensimmäinen coni

Nekocon 2023 ~ kesä reissu tyttöjen kanssa