Desucon Frostbite 2024 ~ Kun väsymys iskee

 

Heippa vaan! 

Se olisi ensimmäinen blogi postaus vuodelle 2024 ja sehän olisi Desucon Frostbite 2024 conin jälkeiset fiilikset. En jaksanut heti conin jälkeen alkaa kirjoittelemaan tätä ja nyt eletään jo melkein helmikuun loppua hupsista vaan. Mutta tämän postauksen otsikko voikin kertoa paljon jälki fiiliksiä conista. 


Coni viikonloppu tulla tupsahti nopeasti, mutta se myös meni nopeasti. Perjantai päiväni alkoi sillä, että jännittelin tulevaa coni viikonloppua ja perjantai päivänä olevaa ohjelmaani, Eroottista mangaa naisille. Olin erikseen ohjelman jälkeisistä fiiliksistä kirjoittanut manga blogini puolella jos niitä kiinnostaa käydä lukemassa! 

Olin taas kerran pistänyt conin kirpputorille ison määrän figureita & mangaa myyntiin ja ennen coniin lähtöä hieman kauhistelin kestokassi määrää. Onneksi kuitenkin kaverit auttoivat kanto hommissa, sori ja sillai.

Voihan kirppari kamat

Tuttuun tapaan kävin hakemassa Tuiskun ja Ritan juna-asemalta kyytiin ja siitä sitten kurvasimme kohti sibbeä. Tällä kertaa olin jopa ajoissa paikalla tai ehkä jopa liiankin. Hieman mietitytti, että kuinka paljon olisi autoja parkissa mutta meidän onneksi pääsimme hyvin parkkeeraamaan auton sibbellä! Sitten olikin aika käydä hakemassa ohjelmanpitäjä badge ja tytöt kävivät vaihtamassa rannekkeet. Sen jälkeen olikin kirppari tavara jonossa venailu. 

Kun olet liian aikaisin paikalla


Kirppari hässäkän jälkeen menin laittamaan perjantai päivän cossia päälle pukkareille. Ajattelin että kerkeäisin nopeasti laittaa cossin päälle ja siitä sitten avajaisiin, mutta nuo olivatkin jo kerennyt alkaa kun pääsin sitten pukkarista ulos. 

Perjantaina cossailin Miharaa, Nikke goddess of victory pelistä. Olin jonkin aikaa miettinyt Miharan cossaamista ja päätin tilaa kyseisen cossin. Proppia en nyt vielä kerennyt tehdä ja pitää seuraavaa käyttö kertaa varten kyllä hieman korjailla tätä! Hieman kyllä kuumotteli pistää kyseinen cossi päälle. Huvitti kyllä et samaan aikaan oli semmoinen olo et "damn näytän hyvältä" mutta sitten samaan aikaan "ei stana kaikkea minäkin cossin".  Noh onneksi kuitenkin cossissa oli tuo valkoinen "siveellisyys" takki niin pystyi hyvin kietoutumaan siihen sitten : DD


kuvat ottanut: Madunjau

Perjantai päivä meni aikalailla tuttujen näkemisessä ja noh perus hengailua. Olisin halunnut mennä kuuntelemaan paria ohjelmaa sinä päivänä, mutta tuntui ettei ollut yhtään energiaa siihen. Ilta meni myös aikalailla siinä, kun venailin että pääsisin pitämään omaa ohjelmaa, mikä nyt sitten sattui olemaan klo: 22 aikoihin vasta. 

Noh ajan kuluksi kävimme shoottailemassa hieman Mihara cossia ja hetken vielä olin cossi päällä kunnes päätin mennä vaihtamaan takaisin normi vaatteisiin. Saavuttuani pukkarilta takaisin conin puolelle itselle iski ihan hirveän huono olo ja ajattelin että "nonni totta kai ennen ohjelmaa sitten". Päätin mennä hetkeksi hieman syrjemmälle istuskelemaan yksikseni ja rauhoittumaan. Onneksi paha olo hellitti ennen klo 22. 
Ohjelma tuli ja meni. Aluksi fiilis oli siitä ihan jees ja oli kiva nähdä että porukkaa oli tullut paljon sitä kuulemaan. 
Sitten olikin aika käydä narikasta hakee takit/muut tavarat ja ajella meille päin. 

~

Lauantai päivä tulla tupsahti ja olo oli aika rapsakka ja hyvin väsynyt heti aamusta. Aamupalan ja sen jälkeisen koomailun jälkeen olikin aika pistää meikkiä naamaa ja cossi päälle. Lauantaille meillä oli suunnitteilla Snow Miku ryhmä, mutta valitettavasti Rita ei kerennyt saamaan cossiaan valmiiksi. Mikä on tietysti ymmärrettävää! Ensi frostissa sitten ryhmäilyä koko porukalla ~

Mutta olimme Tuiskun kanssa saaneet cossit valmiiksi ennen conia. Vaikkakin itsellä se meinasi mennä perus "viikko ennen conia ja cossi ei ole valmis" meininkiin.

Tuiskun IG storysta derp selfie


Ajo matka Lahteen päin sujui hyvin ja pääsimme turvallisesti sibbelle!
Ensimmäisenä menimme kaikki 3 pukkareille laittamaan loput cossin osat päälle. 


Päästyämme pukkareista coni paikalle törmäsimme heti tuttuihin. Tuttujen kanssa höpistellessä Tuisku scoutattiin Hallcosplay kisoihin mukaan! 
Ehdimme onneksi shoottailla myös meidän Snow Miku cosseja hieman ennen cosplay kisoja! Ja kuvista tuli tosi kivoja! 

Kiitos Madulle kun kuvasit!








Pääsimme onneksi Ritan kanssa katsomaan cosplay kisoja, kun olimme heidän tutuilta saanut ylimääräiset paikka liput! Aamulla kun tajusimme liian myöhään, että niin ne kisa paikkaliput :¨DD Olisi muuten jäänyt kisat välistä ja kannustamiset Tuiskulle.

valoa kohti

Taisi olla itselle ensimmäinen kerta kun cossi kisoja katsoin ihan ylimmästä katsomosta. Hieman meitä nauratti kun olo oli aika "valoa kohti", kun lavalla olevat spotti valot heijasti melkein kokoajan ihan ylös asti. Huvitti myös kun porukka ylhäällä huokaisi helpotuksesta, kun valot eivät suoraan osoittanut päin meidän naamoja. 

Taso frostin kisoissa oli kyllä taas kova ja uutta inspistä niistä kyllä sai taas kerran! Samalla ehkä tuli myös pohdiskeltua että menisikö tänä vuonna taas kisailemaan. 

Tuisku voitti Hallcosplay kisan!! GO TUISKU GO

Cossi kisojen jälkeen olikin kova pärinä Tuiskun voitosta ja hetken aikaa hengailtiin metsähallissa. Kuitenkin päätimme myöhemmin käydä vaihtamassa cossit nopeasti pois ja näimme vielä muutamia tuttuja sen jälkeen. Olimme kaikki kolme hieman väsyneitä ja päätimmekin lähteä meille päin ajelemaan. 

~

Viimeinen coni päivä se tulla tupsahti. Päätimme ettei meillä ollut mikään hirveän kiire lähteä Lahteen päin vaan söimme rauhassa aamupalat. Ja saatoin olla ainoa jolla oli cossi sinä päivänä päällä joten itsellä ehkä eniten aikaa laittautumisessa meni.

 Sunnuntaille olin päättänyt laittaa Meloco Kyoran cossin Nijisanji EN:stä. Tämäkin oli osto cossi koska asussa oli niin paljon semmoisia asioita etten olisi jaksanut niitä itse lähteä tekemään. 


Kiitos c.lokhim kuvasta! 

Tykkäsin tosi paljon cossailla Melocoa ja asu oli kyllä todella mukava päällä! 
Pitäisi kyllä vielä päivänvarjo tähän cossiin hommata. 

Sunnuntai päivä meni ihan rennosti. Paikalle päästyämme päätimme heti käydä kiertämässä taidekujan ja myyntipöytä salin. Loppu coni päivä menikin hengailussa ja klo 13 aikoihin kävinkin hakemassa kirppari voitot ja loput jäljelle jääneet tavarat. Hieman harmittelin, etten saanut itseäni raahattua mihinkään ohjelmiin koko conin aikana vaikkakin muutamia sellaisia oli mihin olisin halunnut mennä. Onneksi nekin pystyy kuitenkin kuuntelemaan jälkikäteen Desuconin omalta youtube kanavalta.

Ennen conin loppua olikin sitten aika päättäjäisille. Tykkäsin taas kovasti desurangers esityksestä minkä he olivat suunnitelleet avajaisiin/päättäjäisiin. 

Myös kesä Desuconin kunniavieras julkaistiin ja pieni fanityttö hetki saattoi iskeä, kun kerrottiin et Nojima Kenji tulee kunniavieraaksi. 

Päätäjäisten jälkeen olikin sitten aika mennä narikka jonoon mikä eteni yllättävän nopeasti. Kävin vielä heittämässä Tuiskun & Ritan juna-asemalle ennen kun lähdin itse ajelemaan kotiin päin.

päättäjäiseet


Frosti tuli ja meni.
Hieman harmitti, kun oma coni viikoloppu oli aikalailla väsymyksen merkeissä ja huonossa fiiliksessä olemisessa. En kyllä loppupelissä ole ihan varma miksi oma olo oli niin kurja. Kaipa jonkinlainen stressi ja ehkä hieman kahtia jakautunut fiilis omasta ohjelmasta jätti hieman paskan maun suuhun conin jälkeen. 
Myös hieman oli jäänyt semmoinen kurja fiilis tuosta minun Snow Miku cossista. Sinäänsä jännä kun tykkäsin kyllä cossin tekemisestä eikä minulla ollut siinä mitään ongelmaa. Mutta en ehkä sitten tykännyt tuosta designista niin paljoa loppupelissä kun olin sitten koko cossin saanut valmiiksi ja kun se oli sitten päällä. Toivottavasti kuitenkin tulisin käyttämään tuota cossia uudestaan, mutta noh saa nyt nähdä miten tuonkin kanssa sitten käy kun oma fiilis siitä vähän semmoi jaa. 

MUTTA 

Vaikkakin nyt olo olikin semmoinen, että "kaikki on paskaa paitsi kusi" niin tykkäsin kuitenkin coni viikonlopusta ettei se ihan kuraa kuitenkaan ollut. Oli ihana nähdä tuttuja ja päästä heidän kanssa juttelemaan.  

Kiitos taas Tuiskulle & Ritalle seurasta viikonlopun ajan! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Oma cosplay harrastus, missä sen näen nyt?

Nekocon 2023 ~ kesä reissu tyttöjen kanssa